MAKRELA PO ŘECKU (Řecko)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY MAKRELA / 




SINGREDIENCE: 5 očištěných makrel, šálek oleje, 3 cibule, 160g zelených nakládaných oliv, 5 lžic rajčatového protlaku, 1 lžička pískového cukru, podle chuti sůl, 1 dl červeného vína, 1 lžička rajčatového kečupu.

POSTUP PŘÍPRAVY: Dobře očištěné, vykuchané a vyprané makrely osolíme, vložíme do rozpáleného oleje na pánev a opečeme po obou stranách do červena. Pečené makrely vyjmeme z oleje, do kterého přidáme nakrájenou cibuli, olivy nakrájené na kolečka, rajský protlak, kečup, sůl, červené vino, cukr a necháme 20 minut dusit. Do hotové omáčky vložíme opečené makrely, necháme vychladnout a podáváme studené jako předkrm, s bílým chlebem.



MAKRELA PO ŘECKU (Řecko) MAKRELA PO ŘECKU (Řecko)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1375 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz